Aanwezig 13:45

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ONR haalt 3 punten uit Assen

Fri 24 Nov, 11:43

Na een zeer slechte wedstrijd op woensdagavond tegen DIO-Groningen, 5-0 verlies, gingen we met goede moed naar Assen. Daar wachten ons een belangrijke wedstrijd tegen ACV. Om aansluiting te krijgen met de top moest hier gewonnen worden.

ONR begon erg sterk. De tegenstander werd goed vastgezet en in balbezit waren we een aantal keren dicht bij de openingstreffer. Hylke was het dichts bij een goal, maar zijn inzet ging voorlangs. Naarmate de eerste helft vorderde kreeg ook ACV kansen. Maar Arjen “Van der Sar” Ottens hield zijn goal keurig schoon.

In de rust werd er het één en ander omgezet. Menno ging van rechtsachter naar links en Erik ging van linksachter naar rechts. Dit bleek een zeer goede zet.

Binnen een minuut na de aftrap van ACV scoorde Hylke knap 0-1. Dit was voor ONR reden om door te drukken. Kansen kwamen er genoeg, maar geen goals. Totdat Menno “stiekem” bij een corner bij de 2de paal opdook. Rob gaf voor en Menno hoefde er maar tegenaan te lopen. 0-2! Dit was voor Menno zijn eerste goal in ONR 4 dus dat wordt goed gevierd. ACV kwam er nog wel een aantal keren uit, maar gevaarlijk werd het niet voor de goal. Vlak voor tijd bepaalde Hylke de eindstand op 0-3.

Zo heeft ONR zeer goede zaken gedaan. Zaterdag wacht ons de uitwedstrijd tegen Zevenhuizen. Zevenhuizen stond op 0 punten maar wist dit weekend te winnen met 0-4!! We moeten dus nog even goed aan de bak. Als we hier opnieuw drie punten pakken is de aansluiting een feit.